Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tarinat

 

      

Täällä siis kirjoitetaan tarinoita!

-autohittaus sallittu toisen hahmon autohittaussäännön mukaan!

-ei teleportata (ellei pokémon osaa sitä liikettä) eikä metapelata!

-Kirjoita puhe "näiden" väliin ja ajatukset *näiden* väliin.

-pidä hauskaa!

Tarinat  1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Eräs henkilö

12.06.2018 19:43
Fletchling, Pimeyden Valtakunta

Rowlet lähti lentämään takaisin. Ja minut hän aikoi jättää tänne odottelemaan! Vaikka olinkin nuori, ei se ollut syy jättää minua pois kaikesta toiminnasta. Mutta pystyisinhän minä seurata Rowletia. Hyvä idea! Niinhän minä tein. Rowlet ei kuitenkaan hyökännyt vielä, vaan odotti jotain. Minä piilouduin puskaan odottamaan, että Rowlet tekisi jotain.

Nimi: Eräs henkilö

12.06.2018 19:40
Froakie, Metsän Valtakunta

Minulla oli suunnattoman tylsää. Kun seikkailumme Snivyn, Rowletin, Fletchan ja Fletchin kanssa oli loppunut, minulla oli ollut joka päivä haikea olo. Enkä koskaan saanut mitään aikaiseksi täällä Aurumissa. Sitten sain idean. Rowlet ja Fletchahan olivat sanoneet menneensä Pimeyden Valtakuntaan. Ehkä voisin mennä heidän mukaansa. Tuumasta toimeen, suuntasin Aurumin lentokentälle, missä yhtye Dragon-airin kuljettaja Dragonite odottikin jo. Annoin tuolle muutaman marjan ja käskin hänen lentää Pimeyden Valtakuntaan. Dragoniten selässä matka taittui nopeasti, ja pian laskeuduimmekin Umbraann. Siellä Dragonite otti kyytiin kaksi Sneaselia ja näiden isän Weavilen, ja lähti kyyditsemään heitä kohti Pesteraa. Minä taas aloin etsimään Rowletia ja Fletchaa.

Nimi: Eräs henkilö

12.06.2018 19:35
Shadow, Pimeyden Valtakunta

Rowlet oli napannut lemmikkinsä minulta, mikä harmitti minua todella paljon. En ollut koskaan ennen epäonnistunut. Enkä tulisi epäonnistumaan tälläkään kertaa. Hankkisin Fletchlingin takaisin keinoilla millä hyvänsä. Olin varma, että Rowlet tulisi pian takaisin. Ja kun hän tulisi, me olisimme valmiita.

Nimi: Waba

27.04.2018 16:35
Rowlet, Pimeyden valtakunta

Lensin kohti aukiota, jossa oli ollut äskeinen välikohtaus. Jo kaukaa näin Littenin ja sen jengin. Päätin piiloutua ja lensin erään talon katolle. Pimeyden valtakunnassa oli aina yö, joten minua ei voinut nähdä sieltä. Tarkkailin Littenin jengiä. Siellä oli monta pokemonia: Sneasel, Misdreavus, Nuzleaf, Krokorok, Mimikyu, Houndour, Gastly, Duskull ja Shuppet. En voittaisi niitä kaikkia ottelussa. Minun oli käytettävä oveluuttani ja Froakielta oppimaani nopeutta. Huokaisin. Olisipa Froakie nyt täällä. Hänen kanssaan olisimme varmasti päihittäneet Littenin gangin. Mutta haikailuille ei ollut nyt aikaa. Päätin seurata Litteniä ja varastaa jalokiven kun sopiva hetki tulisi.

Nimi: Waba

24.04.2018 22:44
Rowlet, Pimeyden valtakunta

Litten pakotti Fletchan ottelemaan. Raukkamaista, mutta onneksi minulla oli suunnitelma. Väistin Fletchan quick attackia ja pyrähdin sen perään, Fletchan lentäessä ohi. Otin Fletchasta tiukan otteen.
"Oletpa tyhmä! Et ottanut huomioon, että voin nyt ottaa Fletchan takaisin itselleni etkä voi estää! Iskusi eivät yllä minuun!" huusin littenille.
"Lähdetään", sanoin puolestani Fletchalle ja päästin sen kynsistäni. Lähdin lentämään pois aukiolta. Vähän matkan päästä sanoin Fletchalle:
"Mene Umbran hoitolaan hoitamaan nuo ruhjeet kuntoon. Odota siellä, kunnes minä tulen"
Lähdin lentämään takaisin aukiolle päin. Fletcha oli turvassa. Nyt halusin enää jalokiven.

Nimi: Eräs henkilö

24.04.2018 18:44
Shadow, Pimeyden Valtakunta

"Huoh, olen kovin väsynyt enkä jaksaisi nyt otella. Mutta hei, sain idean. Lemmikkisi voi otella sinua vastaan. Eikö niin, lemmikki?" kysyin Fletchlingiltä, joka oli painautunut peloissaan maahan. Että minulla oli hauskaa! "E-ei" Fletchling sopersi peloissaan. Paljastin hampaani ja vilautin Fury swipesejä Fletchlingille. "Eikö?" sihahdin. Fletchling ei vastannut. "EIKÖ?" karjaisin tehostaen karjaisuani Flamethrowerilla. "K-kyllä" Fletchling sanoi anelevalla äänellä. sitten tämä hyökkäsi Quick attackilla Rowletin kimppuun.

Nimi: Waba

18.04.2018 16:27
Rowlet, Pimeyden valtakunta

Näin Littenin juoksevan muiden pokemonien luo. Sillä oli siis jengi. Litten paiskasi Fletchan maahan. Silloin vihastuin. Minun ystäviäni ei rangaistuksetta pahoinpidellä. Lensin korkealle aukion yläpuolelle.
"Te raukkamaiset luuserit! Kuinka kehtaatte satuttaa pientä avutonta pokemonia! Jos ymmärrätte yhtään parastanne, vapautatte hänet heti ja tällä sekunnilla!" huusin. Toivoin, että sanoillani olisi edes jotain vaikutusta.

Nimi: Ponyta, Tulen valtakunta

18.04.2018 15:31
Makasin tylsistyneenä maassa. Minulla oli NIIIIIIN tylsää.
Sitten sain idean!
*Menen katsomaan ja etsimään itselleni tulevaisuuden ammattia!*
Lähdin katsomaan ensin miltä opettajan ammatti vaikutti, mutta se näytti liian raskaalta, sillä en minä halunnut opettaa oppilaita jotka eivät näyttäneet tietävän mistään mitään!
*Miten joku jaksaa noin hölmöjä oppilaita?*
Tuhahdin halveksivasti.
"Minne sitten menisin?" Mietin puoliääneen.
Laavakivitaiteilija kuulosti hienolta ammatilta!
Mutta tulin siihen tulokseen että saattaisi olla tylsää taiteilla lähes joka päivä tekemättä mitään muuta.
*En uskalla esiintyä hirveän monen pokémonin edessä, joten ei ainakaan taiteilija. Entäs tulikivifarmari? Ei, ei se ei ole sopiva minulle... Kauppias? Ei. Parantaja? Ei. Maanviljelijä? Ei...*
"Mahdotonta!" Puuskahdin.


Nimi: Eräs henkilö

18.04.2018 15:20
Shadow, Pimeyden Valtakunta

Juoksin kovaa ja saavuin pian Varjoaukiolle. Varjojengin muut jäsenet olivat siellä. Paiskasin Fletchlingin maahan ja käskin Krokorokin ja Mimikyun vartioida sitä. Rowlet tulisi pian.

Nimi: Waba

17.04.2018 19:07
Rowlet, Pimeyden valtakunta

Huokaisin. Tulityyppeihin ei kannattaisi ikinä luottaa. Lähdin lentämään Littenin perään ja toivoin, että Fletcha pärjäisi. Odottaisin sopivaa hetkeä ja ottaisin sekä Fletchan että jalokiven itselleni.

Nimi: Eräs henkilö

17.04.2018 17:56
Shadow, Pimeyden Valtakunta

"Pitäisikö? Minä en tiennytkään", sanoin ja lähdin sekä jalokivi että Fletchling mukanani juoksemaan pitkin Umbran varjoisia katuja. Minulla olisi se etu, että tunsin Umbran hyvin ja pystyisin helposti eksyttämään Rowletin. Toisaalta Rowlet osasi lentää.

Nimi: Waba

17.04.2018 17:51
Rowlet, Pimeyden valtakunta

"Ensinnäkin, hän ei ole lemmikkini, vaan ystäväni, mutta olkoon. Mutta tiedäkkin, että miehen (tai kissan) sanaan pitää pystyä luottamaan", sanoin. Laskeuduin maahan ja ojensin jalokiveä Litteniä kohti.

Nimi: Eräs henkilö

17.04.2018 17:37
Shadow, Pimeyden Valtakunta

"Ei käy. Sinä annat jalokiven ensin minulle. Anna se ensin niin saat sitten lemmikkisi. Annan siitä sanani", vastasin. Ihan niin kuin sanani olisi minkään arvoinen. En todellisuudessa aikonut luovuttaa pientä Fletchlingiä Rowletille. Ainakaan vielä.

Nimi: Waba

17.04.2018 17:31
Rowlet, Pimeyden valtakunta

Litten kiristi minua taitavasti ja en voinut muuta, kuin suostua.
"Mutta miten voin luottaa, että päästät Fletchan menemään? Päästä hänet ensin niin saat sitten jalokivesi. Annan siitä sanani"

Nimi: Eräs henkilö

17.04.2018 17:08
Shadow, Pimeyden Valtakunta

Rowlet oli kaapannut jalokiveni ja Purrloin vain hymyili. Sitten hän juoksi pois. Pah. Rowletiin en enää yltänyt mutta pikkuinen Fletchling joka seurasi tätä... Iskin Fury swipesillä Fletchlingin maahan. Sitten nousin seisomaan tämän päälle. Raukka yritti kovasti pyristellä allani muttei onnistunut. "Saat lemmikkisi takaisin jos annat jalokiveni minulle!" huusin Rowletille.

Nimi: Nemo

15.04.2018 21:15
Purrloin // Umbra // Pimeyden valtakunta

Katsoin hetken Rowletin ja Littenin taistoa. Näytti siltä, että nyt olisi hyvä hetki liueta paikalta. Mutta silti minusta tuntui, että tapaisin Littenin vielä. Hymyilin vielä Littenille, ja sitten pinkaisin juoksuun, keskelle vilkkaita katuja.

Nimi: Waba

15.04.2018 12:46
Rowlet, Pimeyden valtakunta

Flamethower osui minuun ja teki paljon vahinkoa. Pääsin kivusta huolimatta taas siivilleni ja lensin tällä kertaa vähän ylemmäs. Flamethowerit eivät nyt yltäisi minuun. Yhtäkkiä tein hurjan syöksyn tehden pluckin ja nappasin jalokiven yllättyneeltä Litteniltä.

Nimi: Eräs henkilö

15.04.2018 12:34
Shadow, Pimeyden Valtakunta

Väistin Tacklen. "Ei kuulu sinulle!" ärähdin vastaukseksi Rowletin kysymykseen. Tosiasiassa jalokivi olisi laillisesti jalokivikauppias Nidoqueenin. Zorua oli varastanut kiven tältä, mutta pudottanut sen. Minä olin löytänyt sen maasta. Sitten Purrloin oli varastanut sen minulta. Iskin Rowletia Flamethrowerilla. Se oli supertehokas. Jos se osuisi...

Nimi: Waba

14.04.2018 12:36
Rowlet, Pimeyden valtakunta

"Varastiko Purrloin sen siis ensin sinulta? Vai niin. Mutta mistäköhän mahdoit sen alunperin saada? Jalokiviä kun ei ole tapana kuljetella "taskussa" joka päivä", sanoin. "Mutta otellaan vain", lisäsin ja iskin heti tacklella.

Nimi: Eräs henkilö

14.04.2018 09:50
Shadow, Pimeyden Valtakunta

"Purrloin kyllä varasti sen minulta, mutta jos välttämättä haluat otella niin kyllä se minulle sopii", sanoin Rowletille.

Nimi: Waba

14.04.2018 09:19
Rowlet, Pimeyden valtakunta

Olimme saapuneet pimeyden valtakuntaan. Lensimme eteenpäin ja huomasin Fletchan olevan jo todella väsynyt. Huokaisin. Matkanteko olisi paljon helpompaa yksin. Mutta enää en voinut hylätä Fletchaa ja eihän seura pahitteeksi ollut. Lähdin laskeutumaan, kun huomasin Pimeyden valtakunnan pääkaupungin, Umbran, edessä. Silloin näin, kun eräs litten teki flamethowerin purrloiniin ja noukki tämän pudonneen jalokiven.
"Tule", sanoin Fletchalle ja syöksyin alas Littenin eteen.
"Ettäs kehtaatkin varastaa toiselta", sanoin. Minä olinkin hyvä sanomaan. Ennen Froakiehen ja muihin tutustumistani minäkin olin ollut varas. Mutta olin muuttunut.
"Haastan sinut otteluun. Jos voitan, annat jalokiven takaisin purrloinille", sanoin Littenille. Minulla oli tyyppihaitta, mutta uskoin silti pystyväni voittamaan.

Nimi: Eräs henkilö

14.04.2018 08:38
Noibat, Metsän Valtakunta

Kävelin metsässä. Ursaring oli ajanut minut tiehensä nukuttuani kolme viikkoa hänen luonaan. Enkä ollut edes syönyt kuin kahdeksan kaapillista ruokaa. Olin nähnyt matkoillani monia pokemoneja. Tavallisesti ne keskittyivät omiin tai läheistensä asioihin, mutta nyt kaikki kohisivat jostain prinsessasta. Pah. Keskittyisivät enemmän kaltaisiini kulkureihin. Me sentään tarvitsimme oikeasti apua. Äkkiä tajusin tulleeni johonkin laaksoon. Hetken pohdiskelun jälkeen hoksasin, mikä laakso oli. Aurum, Metsän Valtakunnan pääkaupunki. Loikkasin ilmaan ja liitelin alas laaksoon. Kunnon lentotaitoa minulla ei vielä ollut, mutta liitää osasin. Alhaalla tömähdin jonkun päälle. Pieni vilkaisu kertoi tämän olevan Froakie. "Anteeksi", sanoin tälle. "Ei haittaa", Froakie vastasi toivuttuaan iskusta. "Kuka olet?" kysyin. Tahdoin tietää Froakiesta enemmän. Jos tämä osoittautuisi tarpeeksi luotettavaksi, voisin jopa harkita tämän kanssa ystävystymistä. "Froakie", tämä vastasi. "Vai niin", sanoin. Sitten lähdin pois Froakien luota ja menin tutkimaan Aurumia.

Nimi: Eräs henkilö

14.04.2018 08:04
Fletchling, Metsän Valtakunta

Siipeni olivat märkiä hiestä. Olimme lentäneet koko päivän kohti Pimeyden Valtakuntaa ja olin ihan puhki. Mutta jos Rowlet jaksoi, niin minunkin pitäisi jaksaa. Sitten näin alhaalla jotain hyvin erikoista. Normaalia pidempiä varjoja, mustia puita joissa ei ollut lehtiä, pimeitä luolastoja ja mustiksi kuihtuneita niittyjä. Olimme tulleet Pimeyden Valtakuntaan.

Nimi: Eräs henkilö

07.04.2018 10:45
Fletching, Metsän Valtakunta

"Lähdetään vaan", vastasin. Totta puhuen minua hieman pelotti Pimeyden Valtakunta mutta en aikonut myöntää sitä Rowletille.

Nimi: Waba

07.04.2018 09:51
Rowlet, Metsän valtakunta

"Lähdetäänkö vaikka pimeyden valtakuntaan? Se on kiinnostava maa jossa on aina yö. Olen aina halunnut käydä siellä" kysyin.

©2018 Pokemon World - suntuubi.com