Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tarinat

 

        Prinplup   Turtwig  Roselia    Corphish    Feebas 

Täällä siis kirjoitetaan tarinoita!

-autohittaus sallittu kohtuudella!

-ei teleportata (ellei pokémon osaa sitä liikettä) eikä metapelata!

-Kirjoita puhe "näiden" väliin ja ajatukset *näiden* väliin.

-pidä hauskaa!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Waba

21.03.2018 19:05
Rowlet, Metsän valtakunta

Aurumissa oli ihan mukavaa. En ollut ikinä käynyt siellä kunnolla. Aluksi kävin ostamassa marjoja marjakauppias-ivysaurilta. Sieltä sai monenlaisia marjoja ja maistoinkin monia uusia makuja. Kiitin ivysauria ja lähdin kiertelemään kaupunkia. Katselin nähtävyyksiä. Kuningatar Serperioria esittävä patsas oli taidokkaasti tehty. *Mitäköhän muuta täällä voi tehdä?* mietin. Menin katsomaan hienoa esitystä, jossa esiintyi maankuulu popplio-ryhmä. Ne tekivät hienoja akropaattisia temppuja. Aika kului ja pian tuli ilta. *Aika panna suunnitelma täytäntöön* ajattelin. Pyrähdin lentoon ja lensin aina palatsille asti. Olin valmis taistelemaan vaikka itse Arceusta ("ikuisesti eläköön hän") vastaan. Varmistin, että vartijoita ei ollut lähellä ja lensin palatsin katolle. Huomasin pienen kattoluukun, josta pääsisi sisälle. Lähdin hiipimään sitä kohti. Mutta juuri silloin kattoluukusta tuli vartija-treecko. "Mitäs sinä teet palatsin katolla?" hän kysyi uhkaavasti. "Mitä oikein kuvittelet? Minähän olen nuohooja", keksin hätävalheen. "Aa... selvä", treecko sanoi. Kävelin treeckon ohi kattoluukulle ja avasin sen. Lähdin kävelemään portaita alas. "Mutta hei!" treecko huudahti. "Eihän tässä palatsissa ole savupiippuja!" Liian myöhään. Pamautin luukun kiinni. Yksi vartija hoidettu... Aika monta jäljellä.

Nimi: Waba

19.03.2018 07:43
Rowlet, Metsän valtakunta

"Me emme voi nyt tehdä mitään heidän vuokseen." Sanoin Axewille. Lähdin lentämään pois. Tähänkö oli päättynyt ystävyytemme. Olin tuntenut muut vasta pari viikkoa ja nyt jo jouduimme eroon toisistamme ehkäpä iäksi. *Ei, en voi jättää heitä." ajattelin ja käännyin takaisin. Axew oli ilmeisesti ehtinyt kadota jonnekkin. Nyt oli tehtävä suunnitelma. Olinhan minä ennenkin suunnitelmia tehnyt. Ainoa ongelma oli, että en tiennyt halusiko Snivy oikeasti jäädä palatsiin. Hänhän oli yhtäkkiä voinut muuttaa mieltään ja halutakkin kuningattareksi. Päätin ottaa sen riskin. Suunnitelmastani muodostui seuraava: Käytin hyödykseni lentämistä, pimeänäköä, sekä hyvää kuuloa. Lentäisin yöllä palatsin katolle. Etsisin sieltä sisäänkäynnin palatsiin. Tarpeen vaatiessa voisin leikata oveen reiän razor leazilla. Sitten kulkisin palatsissa suosien pimeitä käytäviä ja etsisin huoneen, jossa muut olivat. Sitten palenisimme samaa tietä, mitä olin tullut. Katolta alas laskeutumisessa auttaisivat myös Snivyn vine whipit. Sitten pakenisimme keijujen valtakuntaan mahdollisimman nopeasti. Suunitelmassa oli aukkoja, mutta en antanut sen häiritä. Lähdin lentämään kohti lähintä marjakauppaa odotellen yötä. *Nyt kun kerran olen Aurumissa, niin voinhan nauttia olostani.*

Nimi: Eräs henkilö

18.03.2018 12:32
Fletchling, Metsän Valtakunta

"Ei! Me emme jätä emoamme tänne!" huusin kun olin viimeinkin päässyt vapaaksi Leaf tornadosta. "Menkää te muut, jos niin haluatte!" En edes tiennyt halusivatko he lähteä. Axew ja Rowlet olivat jo oviaukossa. Snivystä en tiennyt. Froakie makasi maassa edelleen tajuttomana. Kymmenen Heracrossia tarttuivat oveen ja sulkivat sen. Rowlet ja Axew olivat ulkopuolella. Minä, Fletchi ja Froakie olimme sisäpuolella. Snivy oli jommallakummalla puolella. Olimme joutuneet eroon toisistamme.

Nimi: Waba

18.03.2018 08:35
Rowlet, Metsän valtakunta

Kahden brave birdin törmäyksestä syntyy rumaa jälkeä. Tiesin sen kokemuksesta. Olin kerran nähnyt fearowin ja skarmoryn ottelun. Nyt kaksi talonflamea syöksyi toisiaan päin. Syntynyt pölypilvi täytti koko huoneen. Pölypilven laannuttua näimme kaksi talonflamea makaamassa maassa. "Nyt on tilaisuutemme", kuiskasin muille. Lähdin jo kohti ovea, mutta näin Fletchan ja Fletchin pysähtyneen. "Nopeasti nyt", kuiskasin.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

16.03.2018 15:28
Fletcling, Metsän Valtakunta

"Ei käy!" huusin. Serperior teki minuun Leaf tornadon. Jäin pyörimään hetkeksi siihen. Sitten putosin maahan. Äkkiä tajusin että huoneeseen oli tullut katsoja. Isä. Isä ei edes välittänyt meistä. Hän vain katsoi vihaisesti Snivyä. Koska Snivy oli tullut itse palatsiin, mitään löytöpalkkiota ei annettaisi kenellekkään. Isä teki Snivyyn Fire blastin. En tiedä osuiko se, koska uusi Leaf tornado alkoi kieputtaa minua ympäriinsä. "Lopeta" käskin Serperioria. Ei reaktiota. Kun eräs Spearow oli kiusannut minua peckeillä, tuo oli toiminut. Mutta kuningatar ei tietenkään ollut minua kiusannut kuusivuotias Spearow. Äkkiä huomasin, että Talonflame oli tekemässä Brave birdiä Snivyyn. Snivy ei ikinä selviäisi siitä. Yritin kääntyä auttamaan, mutta olin edelleen Leaf tornadossa. Ikkunasta syöksyi joku lentävä pokemon. Emo. Kaksi Brave birdiä tekevää Talonflamea törmäsivät ilmassa. Sitten leaf tornado kieputti minua eteenpäin, enkä nähnyt seuraavia tapahtumia.

Vastaus:

4 kp:ta!

Nimi: Nemo

16.03.2018 15:14
Snivy // Metsän valtakunta

"En voi antaa sinun satuttaa heitä. Eivät he ole sinulle mitään tehneet. Millainen kuningatar sinäkin olet? Erittäin huono, minusta ainakin."
Serperior katsoi minuun järkyttyneenä. "Minä jään Aurumiin, kunhan hoidat Froakien kuntoon, ja päästät ystäväni lähtemään." Huokaisin. Serperior mietti hetken.
"Hyvä on. Vartijat, hoitakaa Froakie, ja ohjatkaa nuo muut pois." Tämä sanoi.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Nemo

16.03.2018 15:11
Kuningatar Serperior // Metsän valtakunta

Axew ja Fletchingit jähmettyivät paikoilleen. Rowlet kääntyi heihin päin sanoakseen heille jotain, ja salamannopeasti olin napannut heidät kiinni Whine Whipeillä. "Jos saan kysyä, missä prinsessa Snivy on?" Kysyin heiltä. He eivät sanoneet mitään. Tiukensin otettani, ja tein vahvan yhdistelmäliikkeen. Tein Leaf Tornadon, ja suuntasin pokémonit Whine Whipillä sen keskelle. Tiesin sen oleva erittäin kivuliasta heille, mutta minä päätän mitä teen. Olen kuningatar.
"Missä on prinsessa Snivy!?"
He eivät taaskaan sanoneet mitään. Vartijat olivat valmiina ympärillämme tehdäkseen heti sen, mitä heille sanon.
"Jos ette puhu, en voi muuta kuin langettaa kuolemantuomion." Totesin kylmästi. "Kirjuri!" Huusin. Eräs Nuzleaf kiiruhti paikalle. "Kirjoita ylös: yksi Rowlet, yksi Axew, kaksi Fletchlingiä ja yksi Froakie, jouduttiin teloittamaan, prinsessa Snivyn kaappaamisesta, ja kuningattaren vastustamisesta." Sanoin. Nuzleaf kirjoitti kaiken ylös ja nyökkäsi.
"Kuningatar teloitti muut, ja Froakie jätettiin vailla hoitoa kuolemaan itse"
Valmistauduin surmaniskuun. Leaf Tronado pyöri yhäkin, pokémonit sen keskellä, joista pidin tiukasti kiinni Whine Whipillä. Pieniä heikkoja pokémoneja, joten tekisin heidän loppunsa nopeasti. Yhdistelmäliike, Leaf Storm, voimaa vievä Giga Drain, myrkyttävä Gastro Acid....siitä heidän henkensä lähtisi.
Mutta juuri kun olin tekemässä kohtalokasta liikettä, minuun osui aivan yllättäen Leaf Blade, joka sai minut irroittamaan otteeni pokémoneista. Se oli Snivy.
"Snivy! Missä oikein olit?" Huudahdin. "Miksi keskeytit teloituksen?"
"Eivät he minua kaapanneet. Lähdin itse" Snivy tiuskaisi.
"Itse? Mitä...?" Ihmettelin.
"En tahtonut olla kuningatar. En tahdo olla Aurumissa. Nuo, joita vahingoitat, ovat ystäviäni, joten lopeta heti." Snivy sanoi päättäväisesti, ja lähti muiden luo. "Oletteko kunnossa?" Hän kysyi heiltä. Rowlet sanoi Snivylle jotain. "En voinut antaa teidän mennä yksin." Snivy vastasi hänelle. Olin vihainen.
"Snivy, tämä johtaa vain yhteen asiaan. Olet palatsin sisällä, vartijoiden vahtimana koko sen ajan, että pidämme kruunajaisesi. Ja anna meidän nyt hoitaa teloitus. Heidän takiaan sinä haluat lähteä. He ovat laittaneet kamalia ajatuksia päähäsi!"
Snivy huokaisi, ja lähti kävelemään luokseni.

//jatkan snivyllä.

Vastaus:

20 kp:ta!

Nimi: Waba

16.03.2018 14:35
Rowlet, Metsän valtakunta

Lähdimme kävelemään kohti Aurumia. Yritin kävellä, kuin poliwag, joka oli vähän vaikeaa. Saavuimme Aurumiin, ja kävelimme sillan yli, niin kuin Snivy oli neuvonut. "Tarvitsemme paikan parantolasta tälle froakielle", sanoin vartijalle ja yritin matkia poliwagin outoa äänensävyä. "Selvä, näytän tien", Treecko sanoi, ja lähti kävelemään palatsiin sisään. Me seurasimme häntä. Palatsi oli oikea sokkelo. Käytäviä meni joka suuntaan, mutta ilmeisesti Treecko tiesi minne mennä. Hän ohjasi meidät huoneeseen, johon oli maalattu punainen risti. "Laittakaa hänet tähän", Treecko sanoi ja osoitti sammalpetiä. "Hoitajat tulevat ihan pian, menkää ulkopuolelle odottamaan." Menimme huoneen ulkopuolelle. Froakiella ei ollut enää hätää. Pian paikalle viiletti nuzleaf. "Tulkaa mukaani", se käski. Minulle tuli paha aavistus. Seurasimme kuitenkin Nuzleafia. Hän avasi suuret ovet ja käski meitä menemään sisälle. Ovi pamahti perässämme kiinni. "Te tulitte", kuului ääni varjoista. "Kuka puhuu", huusin. "Tapaamme siis jälleen Rowlet", sanoi varjo, ja astui samalla esiin. Puhuja oli kuningatar Serperior. "Muistan sinut, kun varastit ruokaa pidgeyiltä. Nuo valepuvut ovat aika surkeita". "No hyvä on, olen oikeasti Rowlet", tiuskaisin, ja pyyhin väriä pois itsestäni. "Mitä haluat. En ole tehnyt mitään kiellettyä". "Voisiko olla mitenkään mahdollista, että liityt jotenkin prinsessamme katoamiseen?" Jähmetyin paikalleni. Kylmä hiki nousi otsalleni mutta yritin olla normaali. "Mistä niin päättelet?", kysyin. "Olen keskustellut Vuorten valtakunnan kanssa, ja jokainen silminnäkijä sanoi, että prinsessa Snivyn kaappaajajoukon johtaja oli rowlet", kuningatar sanoi. "Mistä tiedät, että se olen minä? Onhan maailmassa muitakin rowletteja", kiivastuin. Kuningatar kääntyi puhumaan palvelijalleen. Käytin tilaisuuden hyväksi. "Kun annan merkin, pakenemme", kuiskasin muille. Kuningatar katsoi taas meitä. "Miksi olit valepuvussa, jos et ole tehnyt mitään kiellettyä?", Serperior kysyi. *Voihan...*, olisi pitänyt kuunnella Fletchaa ja jättää valepuvut pois*, ajattelin ja en vastannut mitään. "Sitäpaitsi..." kuningatar sanoi, ja väläytti hymyn. "Millä todennäköisyydellä Snivyn kaapparikoplassa on rowlet, axew, froakie, sekä kaksi fletchlingiä?" Katsoin kuningatarta hetken. "Paetkaa kun hän ei katso", kuiskasin muille. "Etpä saa minua kiinni", huusin ja nousin lentoon. Ovesta syöksyi vartijoita. Tein vartijoihin peckin. Ei, se olikin pluck. *Menkää jo*, ajattelin, kun näin axewin ja fletchlingejen jähmettyneen paikoilleen.

Vastaus:

15 kp:ta!

Nimi: Nemo

16.03.2018 08:19
Snivy // Metsän valtakunta

Katsoin muiden naanioitumisyrityksiä. Pitäisivät nyt kiirettä! Lisäksi minua ärsytti suunnattomasti, etteivät muut päästäneet minua mukaan.
"Jos olen yhtään perinyt äitini silmiä, nuo valeasut eivät kauaa silmää hämää. Pysykää kaukana muista. Varsinkin äidistäni."
"Ja sen pahempi teille, parantola on palatsissa."
"Kun menette Aurumin porteista sisään, kävelette suoraan sillan yli, ja siitä vasemmalle. Sanokaa vartijoille, yleensä siellä on neljä Treeckoa, että tarvitsette nopeasti paikan parantolaan. He ohjaavat teidät sinne."

Vastaus:

3 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

16.03.2018 07:47
Fletcling, Metsän Valtakunta

Rowletista tuli pienellä muokkauksella Poliwag. Minä ja Fletchi muutuimme kahdeksi Pidgeyksi, ja Axew sai itselleen Bagonin asun. "Froakieta ei varmaan kannata naamioida, sehän vain haittaisi parantamisessa" sanoin. Muut nyökkäsivät. Olimme juuri aloittaneet kävelyn, kun mieleeni juolahti idea. Lensin pikavauhtia takisin Snivyn luokse. "Snivy, missä päin Aurumia parantola on?" kysyin Snivyltä.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Kipinä

15.03.2018 20:59
Absol vuorten valtakunta

Tunnen kylmän viiman hivelevän turkkiani. Viima oli kostea ja ihanan raikas. Lämpimät ajat tulevat pian jolloin allani oleva kova maa muuttuu pehmeäksi nurmikoksi ja puut ympärilläni puhkeavat nuppuunsa. Kevät on alkanut. Nousen ylös maasta ja astelen hitaasti kohti luolan suuaukkoa jossa lyckanrock mutustaa viimeisiä marjojamme. Tämä vuosi teki tiukka lyckanrock totesi. Istahdan hänen viereen ja nyökkäsin myöntävästi. Puissa näkyy jo pientä elämää joka on hyvä sillä viimevuoden marjavarastot kuluivat nopeasti sillä vuoristoissa kasvaa vain vähän marjoja. No onneksi valtakunnassamme ei ole kaikilla ongelmaa sillä jotkut syövät kiviä. Olen maistanut mutta hampaathan siinä muussaantuu pahemmin kuin se kivi. Mutta tämä vuosi on lupaava marjasadon kanssa sillä vaikuttaa että marjat kasvavat hieman etuajassa, Kuitenkin siihen on vielä aikaa. Tänään on täysikuu lyckanrock mainitsi pitäisimmekö pienen retken näin perheenkesken vanhalle puulle hän jatkoi. Toki vastasin ja lähdin heti ilmoittamaan asiasta rockrufille. Suurelle puulle on matkaa joten lähdemme heti! Pidämme harvoin retkiä perheen kesken mutta vietämme kyllä aikaa kolmistaan paljon. Mietin päivittäin missä oikea perheeni on ja niksi he hylkäsit minut. Napattiinko heidät? Vai eikö heillä ollut varaa huolehtia minusta. Lyckanrock kertoi että löysi minut suurelta puulta kun olin vasta poikanen ja päätti ottaa minut hoiviinsa.


Hei absol onko tuo se puu mistä lyckanroc sinut löysi pienenä rockruff kysyi. Nyökkäsin ja lyckanrock lisäsi: sinäpäivänä oli myös täysikuu ja puun lehset loisti hopeisina. Olin lähdössä hakemaan lehtiä koska uskottiin että täysikuun aikana poimitut lehdet toisivat onnea. No onnea toivatkin kun löysit absolin rockruff lisäsi. HEI TUOLA! Rockruff huudahti! Puunäkyi kukkulan päällä ja roikkuvat hopeiset lehdet loistivat kirkkaina kuunvalossa. Hei otetaan kisa puulle rockruff ehdotti. Nyökkäsimme ja rockruff laski kolme kaksi yksi NYT! En ollut juossut kunnolla pitkiin aikoihin. Olo oli vapauttava ja olin kaivannut tätä jo kauan. EKA! Rockruff huusi. Se oli hauskaakostea lyckanrock totesi. Todellakin se oli hauskaa. Tätä täytyy tehdä useamminkin vastasin naurahtaen. Istuuduimme kaikki
Vieri vierekkäin maahan. Kuu se on aivan upea. Mitä enemmän sitä katselee sitä kauniimmalta se näyttää, kuu tuo niin paljon muistoja esiin. Se antaa energiaa jatkamaan. Se on kuin elämän elixiiriä taivaalla. Jäisimmekö tänne yöksi? Lyckanrock ehdotti. Puu on suojaisa ja kotiin on pitkä matka. Kyllä se käy minulle vastasin ja rocruff nyökkäsi. Asetuin makuulle pehmeälle puun suojaamalle maalle. Rockruff ja lyckanrock alkoivat jutella jostain. Kuulin ohimeennen kun rocruff sanoi: puu elää vuoden ympäri. huokaisin syvään ja laitoin silmäni kiinni. Tunsin rocrufin ja lyckanrockin vieressäni. Oli turvallista ja täysikuu paistoi läpi silmäluomieni. Mietin miten millaista elämä olisi jos minulla olisi oikeat vanhempani. Millainen sillon olisin? Asuisinkohan edes vuorten valtakunnassa. Miltä vanhempani näyttivät? Tuli hetkeksi yksinäinen olo mutta se haihtui hetkessä kun tunsin taas rockrufin ja lyckanrockin lämmön molemmilla puolillani. En ole yksin. Olen onnekas kun sain uuden perheen ja elämäni on jo nyt loistavaa, mutta silti. Aijon saada vielä joskus selville mitä vanhemmilleni tapahtui.

Vastaus:

25 kp:ta! Muistathan kirjoittaa puheen "näiden merkkien" väliin, ja ajatukset *näiden merkkien* väliin. Eli tässä esimerkki: "Hei tuolla!" Rockruff huudahti.

Nimi: Waba

15.03.2018 20:44
Rowlet, Metsän valtakunta

"Meidän pitää naamioitua siksi, että kuningatar Serperior on ollut itse etsinnöissä Vuorten valtakuntalaisten kanssa. He ovat voineet kertoa meidän olevan sotkeentunut juttuun.", selitin Fletchalle. "Ainoana ongelmana on, että en ole koskaan käynyt Aurumissa, ja Ettekö te fletchlingitkin sanoneet vain käyneenne siellä kerran. Emme tiedä, missä parantola on". Katsoin Snivya. "Mutta se ei muuta sitä, että sinä et saa tulla mukaan." Aloin keräämään naamiointitarvikkeita. Olin hyvä sellaisessa. Vähän figy-marjan mehua, ja fletchlingeistä tulee selviä pidgeyitä. Minulle väriä wiki- ja enigma-marjasta. Vielä sulka hännäksi ja minusta tuli poliwag. Kulaan ei tulisi epäilemään yhtään mitään. Tai ainakin toivoin niin. "Snivy, mene johonkin piiloon, kunnes palaamme", sanoin

Vastaus:

3 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

15.03.2018 20:24
Fletcling, Vuorten Valtakunta

"Miksi meidän pitäisi naamioitua? Eihän kuningatar tiedä, että liittyisimme mitenkään Snivyyn. Froakien hän saattaa tunnistaa niiltä ajoilta kun hän asui Aurumissa, mutta se ei välttämättä liity mitenkään Snivyn katoamiseen. Päinvastoin, miksipä ensimmäiset Aurumissa kävijät liittyisivät mitenkään prinsessa Snivyn katoamiseen? Siis jos Snivy suostuu jäämään tänne" sanoin. Oikeastaan minua huoletti Snivyn itsepäisyys. Hän ei välttämättä suostuisi jäämään tänne. "No?" kysyin muilta.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Waba

15.03.2018 20:10
Rowlet, Metsän valtakunta

"Voin auttaa kantamaan häntä, olen jo ihan kunnossa.", Snivy sanoi. "Etkä ole", sanoin. "Kyllä minä pärjään". Todellisuudessa olin aika väsynyt, mutten halunnut paljastaa sitä. "Me muut voimme naamioitua, mutta Snivyn ei kannata tulla ollenkaan. Riski on liian suuri.", sanoin. En aikonut kuunnella vastaväitteitä Snivylta. Hän ei tulisi Aurumiin. Piste.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Nemo

15.03.2018 18:08
Snivy // Metsän valtakunta

"Teemme niin." Vastasin myöntyväisesti toisen ehdotukseen. "Aurumissa on hyvät hoitajat, joilla on liikkeitä joilla voi parantaa kenet tahansa. Sanon tämän kokemuksesta. Meidän pitää viedä Froakie heti Aurumiin!" Totesin päättäväisesti. "Voin auttaa kantamaan häntä, olen jo ihan kunnossa." Sanoin Rowletille, vaikka haavani ei ollutkaan vielä ihan kunnossa. Ennemmin minä kuolisin kuin Froakie.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

15.03.2018 17:59
Fletcling, Metsän Valtakunta

"En tiedä" sanoin. Juuri nyt olisin antanut mitä tahansa, jotta olisin pystynyt vastaamaan tuohon kysymykseen. Olimme yrittäneet kaikkemme. Emme voisi tehdä enää mitään. En silti halunnut jättää Froakieta kuolemaan. Äkkiä mieleeni juolahti ajatus. Se oli kamala ajatus, enkä ikinä haluaisi tehdä sitä, mutta nyt oli pakko. "Voisimme viedä Froakien Aurumiin hoitoon" sanoin epävarmana.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Waba

15.03.2018 17:08
Rowlet, Metsän valtakunta

Kun pääsimme vihdoin ulos tunnelista, Froakien haava repesi. "Nopeasti, hakekaa paljon isoja lehtiä ja heiniä", huusin ja aloin itsekin etsiä niitä. Yritimme peittää haavaa niillä. Verenvuoto väheni, mutta ei loppunut. "Ei", huusin. Painoin siipeni haavan päälle. Sekin oli periaatteessa lehti. Olinhan ruohotyyppiä. Siipeni muuttui punaiseksi verestä. "Mitä me teemme?", kysyin muilta epätoivoisesti.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

15.03.2018 15:58
Fletchling, Vuorten Valtakunta

"Varmaankin" sanoin. Muut mutisivat myöntyvästi. Lähdimme siis takaisin. Tapasimme muutaman hullun pokemonin, joista yksi jopa huomasi meidät. "Lentäkää avaruuteen" se käski. Ohitimme asian ja pokemonin olankohautuksella. Pian huomasimme tunnelin. Se oli matala, mutta mahduimme silti siitä. Minulle ja Fletchille se oli helppoa, mutta Rowlet, Axew ja Snivy joutuivat hieman kumartumaan mahtuakseen kulkemaan tunnelissa. Tunneli oli niin pitkä, että jouduimme yöpymään siellä. Ruoasta ei ollut tietoakaan, ja jouduimme nukkumaan kovalla kivellä. Seuraavana päivänä kuljimme lisää, mutta emme edelleenkään päässeet pois tunnelista. Aloin jo epäillä, ettei tämä tunneli loppuisi koskaan. Kolmantena päivänä tunnelissa olin jo luopunut toivosta päästä pois, kun haistoin raikasta ilmaa. Lensin innoissaan ulos tunnelista. Huomasin, että olimme viiden metrin päässä rajasta, Metsän Valtakunnan puolella. Sitten huomasin toisen asian. Froakien haava oli repeytynyt auki, ja siitä vuoti runsaasti verta.

Vastaus:

5 kp:ta!

Nimi: Waba

15.03.2018 15:25
Rowlet, Vuorten valtakunta

Käännyimme takaisinpäin. Mitä ihmettä tekisimme. Emme päässeet ylös rotkosta mitenkään. Ja ylhäällä oli vielä lauma prinsessanetsijöitä. Toisaalta he ehkä olettivat meidän kuolleen. Sitten sain ajatuksen. "Snivy. Jaksaisitko nostaa Axewin ja Froakien whine whipillä pois rotkosta?"

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Nemo

15.03.2018 10:29
Snivy // Vuorten valtakunta

"Umpikuja!" Tuhahdin turhautuneena. Katselin ympärilleni.
"Meidän pitää varmaan palata takaisinpäin ja mennä jotain toista käytävää pitkin?" Ehdotin. Tunnelissa oli yllättävän pimeää, ja ilta oli tulossa. Meidän olisi edettävä nopeasti, tai muuten joutuisimme patikoimaan pilkkopimeässä.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

14.03.2018 20:36
Froakie, Vuorten Valtakunta

Etsin tietä ulos. Sitä ei löytynyt. Pimeät pokemonit seurasivat edelleen minua, ja veivät yhä enemmän ja enemmän voimiani. Jos en pian pääsisi pois täältä, kuolisin. Kävelykin alkoi olla todella raskasta. Halusin jo kuolla, että tämä painajainen päättyisi. Vai halusinko? En todellakaan halunnut kuolla sanomatta hyvästejä ystävilleni. Mutta halusin päästä pois tästä kamalasta paikasta. Huomasin, että edessäni olivat Greninja, Torterra, Infernape ja ihminen. Greninja iski Water shurikenin haavaani. Siitä purskahti verta, joka värjäsi Water shurikenin punaiseksi. Ja se sattui vietävästi. Lyyhistyin maahan. Greninja, Torterra, Infernape ja ihminen kävelivät rauhallisesti pois. Nousin suurin ponnistuksin seisomaan. Äkkiä huomasin puiden välissä aukon. Raahauduin sinne. Äkkiä silmäni muuttuivat valtavan raskaiksi enkä jaksanut enää pitää niitä auki. Yritin kuitenkin avata niitä. Se tuntui yritykseltä siirtää vuoria. Lopulta kuitenkin onnistuin. Enkä ollut enää pimeässä metsässä vaan jossain luolassa. Huomasin vieressäni Snivyn. Oletin että muutkin ystäväni olivat paikalla. Sitten silmieni paino pakotti minut sulkemaan ne, ja vajosin takaisin mustuuteen.

Vastaus:

4 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

14.03.2018 15:43
Fletcling, Vuorten Valtakunta

Rowlet näytti hieman tyytymättömältä saamaansa kantajan osaan. Mutta minä ja Fletchi emme edes yhdessä jaksaisi kantaa Froakieta, Snivyllä oli edelleen haava, vaikkakin se oli jo parantunut mutta voisi aueta, selässään ja Axew, Axew olisi kyllä voinut olla siinä osassa. Pian törmäsimme johonkin. Sandshrew. Se ei kuitenkaan näyttänyt edes huomaavan meitä, kaivoi vain kuoppaa. Ja sen jälkeen täytti sen uudelleen. Hullua. Mutta ehkä pitkä aika maan alla muutti pokemonin tuollaiseksi. Jatkoimme matkaa. Tunnelissa tuli vastaan muutama muukin hullu pokemon. Sitten törmäsimme taas johonkin. Kiveä. Kesti hetki, ennen kuin tajusin mitä se merkitsi. Tunneli oli umpikuja.

Vastaus:

3 kp:ta!

Nimi: Waba

13.03.2018 21:20
Rowlet, Vuorten valtakunta

"Enköhän", vastasin Fletchan kysymykseen. Nostimme Froakien selkääni. Hän oli painavampi, kuin Snivy, enkä tiennyt pystyisinkö lentämään. Kun yritin sitä, pysyin ilmassa, mutta se oli raskasta. Pystyisin lentämään vain lyhyitä matkoja. En pääsisi ylös rotkosta. Onneksi huomasin, että rotkosta lähti tunneli maan alle. Se oli niin pieni, että vartijat eivät mahtoisi sinne. Astuin ensimmäisenä tunneliin. Minua alkoi jo nyt vähän rasittamaan joukossamme saamani kantojuhdan asema.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Eräs henkilö

13.03.2018 20:18
Fletchling, Vuorten Valtakunta

Rowlet ja Axew levittivät Froakien haavaan vettä. Froakie vetäisi jalkansa koukkuun, kiljaisi tuskissaan ja jäi makaamaan liikkumattomana. "Ainakin hän on vielä elossa" sanoin. "Muuta hyvää tilanteessa ei olekaan" Rowlet sanoi synkästi. "Meidän pitäisi lähteä. Tiedän, että Froakieta on hieman hankala kuljettaa, mutta Metsän Valtakunnassa pystyisimme hoitamaan häntä paljon paremmin. Sitä paitsi armeija saapuu tänne hetkenä minä hyvänsä, enkä haluaisi olla silloin täällä" sanoin. "Pystytkö kantamaan Froakieta selässäsi samalla tavalla kuin kannoit Snivyä?" kysyin Rowletilta.

Vastaus:

2 kp:ta!

Nimi: Waba

13.03.2018 19:07
Rowlet, Vuorten valtakunta

Minä ja fletchlingit syöksyimme rotkoon. "Oletteko koskaan harrastaneet taitolentoa?", huusin. Rotko kapeni alaspäin ja kohta oli vaikea lentää. Kuitenkin pääsimme turvallisesti pohjalle. Snivy oli jo Froakien luona. "Rowlet! Hae äkkiä jostain vettä, kerää se..johonkin! Nopeasti!", Snivy huusi. Olin nähnyt syöksyessäni jossain vettä. Pimeänäöstäni oli taas hyötyä ja löysin vettä nopeasti. Mutta miten kantaisin sen. Luolassa ei ollut mitään. Lopulta päätin kantaa veden nokassani. Se oli ehkä vähän ällöä, mutta nyt oli vähän pakko. Lähdin kävelemään varovasti kohti Froakieta ja Snivyä, että vesi ei läikkyisi. Näin Snivyn kuiskailevan Froakielle jotain. Hetken toivoin, että minä olisin ollut se, joka hyppäsi ensin. Mutta ei. Froakie hyppäsi ja nyt meidän oli tehtävä kaikkemme auttaaksemme häntä. Pääsin Snivyn ja Froakien luokse. "Täffä tämä vefi on", sanoin epäselvästi, koska nokkani oli täynnä vettä.

Vastaus:

4 kp:ta!

©2018 Pokemon World - suntuubi.com